Kerstmarkten, de mooiste van Europa vind je hier!

kerstmarkten

De mooiste kerstmarkten van Londen

Wat vind jij de mooiste kerstmarkten van Europa?

Londen, Praag, Wenen, Parijs, Berlijn! Europa kent enkele schitterende steden voor een citytrip. De genoemde steden kennen ook allemaal verschillende sfeervolle kerstmarkten. De Duitse kerstmarkten maar ook Londen, Praag en Wenen behoren op het gebied van kerstsfeer tot de absolute top. Hieronder vind je alvast wat inspiratie voor een weekendje weg met Interhome naar de grootste, bekendste en meest sfeervolle kerstmarkten.

Londen

Een citytrip naar Londen is altijd een must maar van 1 november 2014 tot en met 3 januari 2015 is het extra gezellig en sfeervol in Londen. De kerstverlichting vind je over de gehele stad en de winkeletalages krijgen speciale decoratie. De kerstmarkt ‘Winter Wonder Land’ is meer dan de moeite waard. Bovendien worden overal in de stad schaatsbanen aangelegd. Interhome biedt verschillende accommodaties aan scherpe prijzen in deze prachtige stad.

Een topper is het Appartement St Marks ★★★★, een luxe accommodatie in de wijk South Kensington.

GB1090.300d_s

Keulen

Keulen staat bekend om haar Dom maar ook om de zes grote kerstmarkten die gedurende de kerstperiode in de stad te vinden zijn. De Neumarkt, de Altermarkt en Rudolfplatz zijn de bekendste maar ook de drijvende kerstmarkt op de Rijn is een must. Je wandelt gemakkelijk van de ene naar de andere kerstmarkt of je kan gebruik maken van het openbaar vervoer. De kerstmarkten staan tevens synoniem voor lekkere hapjes en streekproducten. De kerstmarkt in Keulen is geopend van 24 november tot en met 23 december. Ook hier kan je met Interhome genieten van eigen vakantie appartement.

Brussel

Ook in België zijn mooie kerstmarkten te vinden. Brussel is op dit gebied de topper van België waarbij de jaarlijkse kerstmarkt op de schitterende Grote Markt in Brussel wordt georganiseerd. Ook worden de vele kraampjes prachtig verlicht tijdens de Electrabel Nachten en de Electrabel Rendez-vous,en artiesten treden op in de binnenstad van Brussel. Winterpret en de kerstmarkt van Brussel vinden plaats op de Grote Markt, de Beurs, het Muntplein, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt van 28 november 2014 tot en met 4 januari 2015. Interhome biedt verschillende appartementen in Brussel voor een heerlijk weekendje weg

Wij stellen voor Appartement Bourse ★★★, een luxe accomodatie vlakbij de kerstmarkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Praag

Deze populaire bestemming voor een citytrip biedt een niet te missen evenement voor de echte kerstliefhebber. De Tsjechen zijn namelijk dol op kerst en de kerstmarkt op het Oude Plein in Praag is een echte aanrader. De Praagse kerstmarkt wordt gekenmerkt door de verlichte blokhutten en kerstbomen en zijn kindvriendelijke sfeer. De kinderen kunnen namelijk met authentiek Tsjechisch speelgoed spelen en de dieren verzorgen in de kerststal. De kerstmarkt gaat door van 29 november 2014 t/m 1 januari 2015. Met Interhome verblijf je hier in gezellige accommodaties met scherpe prijzen.

Wenen

Ten slotte is de prachtige Oostenrijkse hoofdstad Wenen is uitermate sfeervol tijdens de kerstperiode. De 700 jaar oude Wiener Christkindlmarkt op het grote plein voor het stadhuis is alle dagen geopend van 10u. tot 21u30. en dit tot 24 december 2014.

Een prachtig appartement in Wenen is Appartement Am Margaretenplatz ★★★. Een sfeervol appartement op wandelafstand van alle bezienswaardigheden.

682672-1-2232926-1375781434

Verder biedt Interhome accommodaties aan in vele andere grote steden tijdens de kerstperiode zoals Parijs, Frankfurt, Budapest en Barcelona. Geniet deze winter dubbel van de kerstsfeer in uw gezellig Interhome appartement!

2 mensen vinden dit leuk

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed