Een romantisch weekendje weg met je Valentijn

14 februari is het Valentijnsdag, het jaarlijks terugkerende feest van de liefde. Terwijl de nuchtere mensen onder ons denken dat Valentijnsdag vooral bedacht is door bloemisten over de hele wereld, denken de romantici onder ons dat een Heilige, genaamd Bisschop Valentine of Terni, de bedenker is. Deze bisschop leefde in de 3e eeuw in Rome, in de tijden dat Christenen werden vervolgd en vermoord tijdens het Romeinse Rijk. Toch ging deze bisschop door met het trouwen van stellen volgens het Christelijke geloof en gaf hij hen bloemen vanuit zijn tuin. St. Valentine stierf op 14 februari in 268.
Valentine_s_day_470x246
Tegenwoordig genieten vrouwen van over de hele wereld van de bloemen of bijzondere diners die ze krijgen aangeboden op Valentijnsdag. Zelfs alleen een kaartje geeft vrouwen al een speciaal gevoel, uiteindelijk gaat het om de gedachte, meer dan al het andere.

Indien u eens wat anders zoekt dan de standaard bloemen of parfum, geven wij hierbij een leuke suggestie: boek dit jaar eens een romantisch weekend of een citytrip voor 2 personen in 1 van Europa’s mooiste bestemmingen waar u tegen uw geliefde kan zeggen: “Be my Valentine”!

Romantische en leuke ideeën voor Valentijnsdag zijn maar een klik van u verwijderd:
www.interhome.be/valentijnsdag

Wees de eerste die dit leuk vind

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed