Simpele doe-het-zelf ideeën het maken van een Kerstboom op vakantie

Ongeacht waar en hoe u uw vakantie doorbrengt met uw dierbaren, misschien in een chalet, tijdens een golf- of wandelvakantie ergens in de wereld: u wilt waarschijnlijk Kerstmis vieren in een feestelijk versierde sfeer. Als u vakantie viert in een vakantiehuis of appartement, kunt u nog steeds een feestelijk tintje creëren zonder veel geld uit te geven. Het enige wat u nodig heeft, is een beetje creativiteit en een klein beetje ambachtelijke talent om uw vakantie om te toveren met decoratieve versieringen.

Kerstfeest

Het is een kleine moeite om een woonkamer een feestelijk tintje te geven, doe een aantal eenvoudige dingen in uw bagage en eenmaal aangekomen in uw vakantiehuis, tovert u de woning om in een heerlijke plek waar uw kerstliederen en gedichten tot hun recht zullen komen. Het toverwoord is ‘doe-het-zelf’!

Laten we aan de slag gaan met twee voorbeelden om te beginnen:

Simpele kerstboom

Is de kerstboom voor de feestdagen een vereiste? Laten we creatief zijn. Verzamel van buiten een aantal takken. Snijd de takken in verschillende stukken, bevestig de takken aan de uiteinden met touw of lint aan elkaar en versier het geheel met kleine voorwerpen zoals dennenappels, gekleurd lint en andere kleine versieringen. Hang het op aan de muur, zodat de Kerstman weet waar hij de kado’s moet neerleggen!

Creatieve versiering

Nu gaan we aan de slag met de Kerstversieringen! Dit is vrij eenvoudig. Gebruik een oude krant, tissue of keukenrol papier en maak hier een bol van. Vervolgens bedekt u de bal met aluminiumfolie of cadeaupapier. Voeg een draad toe – zelfs flosdraad zal voldoen- en voila: u bent klaar! Handige bijkomstigheid: deze versiering is niet kwetsbaar en veilig voor kinderen.

Vond u onze ideeën leuk? Mis dan niet onze volgende blog over twee weken, er volgen dan meer tips.

Laat uw fantasie de vrije loop. Oh, en vergeet niet om uw foto’s van uw zelf gemaakte creaties op onze Facebook-pagina te posten, om te delen met onze fans!

Interhome wenst u een fijne vakantie en een vrolijk Kerstfeest!

P.S. Laat ons u inspireren om de perfecte vakantiewoning of appartement voor uw vakantie te kiezen:
www.interhome.be/vakantie-inspiratie/kerst-en-nieuwjaar/

Wees de eerste die dit leuk vind

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed