Ontdek deze Interhome bestemming: een zonnige vakantiewoning in de winter in El Gouna in Egypte

preview Happy Family With Two Children Playing In A Swimming Pool

Even ontsnappen aan de koude grijze winterdagen? Een vakantiebestemming met een vakantiewoning die de zon garandeert? Wat dacht je van de tropische strandbestemming El Gouna in Egypte? Interhome biedt een waaier van vakantiewoningen in El Gouna, een fantastische vakantiebestemming.

El Gouna is te bereiken via Hurghrada, op amper 4 uur vliegen van Brussel. De centrale ligging creëert de perfecte uitvalsbasis om Egypte te verkennen. El Gouna bestaat uit eilandjes, lagunes en kleine strandjes en is dan ook een paradijs voor relaxatie en watersport.

Kitesurfen is een echte must in El Gouna en kan gedaan worden op de stranden Buzza Beach en Mangroovy Beach. Wie het graag onder water zoekt komt in El Gouna ook aan zijn trekken. Het paradijsje is namelijk bekend als één van de beste duikspots ter wereld. Duiken in de Rode Zee is echt een topervaring. Verschillende duikscholen helpen je op weg de onderwaterwereld te leren kennen. Voor de sportfanaten is er ook kiteboarden, windsurfen en paardrijden gevolgd door een relaxerende behandeling in één van de populaire spa en wellness centra.

Ook de stad El Gouna zelf bruist. De twee wijken downtown (Kafr El Gouna) en Marina Town (Abu Tig Marina) bieden interessante barretjes, restaurantjes en prachtige Egyptische architectuur.

Tal van excursies worden ook aangeboden. De tempels van Luxor zijn slechts een busrit verwijdert van El Gouna. Maar ook dichter in de omgeving van El Gouna valt er heel wat te beleven. Men kan bijvoorbeeld een boot huren of bij een boottocht aansluiten om zo tal van kleine eilandjes te bezoeken, snorkelen en duiken en dolfijnen te spotten. Maar ook een tripje naar de woestijn is mogelijk vanuit El Gouna waar men de lokale Bedouien bevolking leert kennen.

Ten slotte benadrukken we graag dat El Gouna al meerdere keren in de prijzen viel als Egypte’s meest milieuvriendelijke bestemming.

Interhome stelt graag een aantal vakantiewoningen voor in in El Gouna. Appartement Scarab Club bijvoorbeeld biedt luxe, comfort en de ideale ligging met eigen zwembad!

1

Downtown El Gouna kan er dan weer verbleven worden in Appartement New Nubia. Fantastisch want de zee ligt op 50m wandelafstand.

2

Een ander vakantiehuis vlak aan de zee is Vakantiehuis Y 74 in El Gouna West Golf.

3

Die koude winterdagen zijn vlug vergeten met Interhome in het prachtige El Gouna!

Wees de eerste die dit leuk vind

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed