Zomer in de bergen

Vakantiehuizen in de bergen

Elk jaar vragen we onszelf weer af… Waar gaan we dit jaar heen met de zomervakantie? Naar het strand of het meer? Vliegen of met de auto? En wat is de mooiste bestemming? Onze tip – verblijf deze zomer in een vakantiehuis in de bergen.

Waarom niet iets nieuws ontdekken? De bergen zijn bijzonder indrukwekkend in de zomer en kunnen veel variatie bieden. Wandelen, fietsen, klimmen of gewoon genieten van de natuur. Mocht het heel erg warm zijn, dan kun je genieten van een lekker, verkoelend zomerwindje in de alpen. Een duik nemen in het water van een bergmeer zou je zeker laten afkoelen!

Zwitserland – Urmein Vakantiehuis ‘Aclas Maiensäss Heinzenberg’ met 3 kamers voor 6 personen.

bergen1

Gelegen in het midden van weiden vind je een leuk vakantiehuis ‘Aclas Maiensäss Heinzenberg’. Dit gezellige chalet biedt prachtige panoramazicht op de bergen, het dal en het platteland. Perfect om te ontspannen en heerlijk te genieten!

Accommodatienummer: CH7428.1.5

Zwitserland – Leukerbad Vakantiehuis ‘Veronica’ met 5 kamers voor 8 personen.

bergen2

Sporten, wellness en andere verschillende vrijetijdsactiviteiten kun je vinden in Leukerbad. Vooral voor grote families of vriendengroepen bevelen wij het gezellige ‘Chalet Veronica’ aan. Dit huis is namelijk geschikt voor 8 personen. In Leukerbad zal verveling nooit een probleem zijn. Maak een wandeling over de Gemmipass en relax daarna in de thermaalbaden.

Accommodatienummer: CH3954.720.1

Oostenrijk – Kaltenbach Vakantiehuis ‘Alpendorf’ met 6 kamers voor minstens 10 personen.

bergen3

Zillertal roept je! Deze 6-kamer chalet heeft een goede locatie en biedt een mooi uitzicht op de bergen en de stad. Het is rustiek en een waar paradijs. De keuze aan vrijetijdsactiviteiten in de omgeving is enorm en laat niets te wensen over.

Accommodatienummer: AT6272.430.1

Oostenrijk – Strengen Vakantiehuis ‘Arlbergblick’ met 5 kamers voor 10 personen.

bergen4

Geniet van het wereldplaatsje St. Anton en verblijf in het romantische Stanzertal. Omgeven door weiden vind je dit simpele, maar comfortabele vakantiehuis in een zonnige en rustige omgeving. De vele mogelijkheden aan sporten in het gebied biedt genoeg variatie en leuke activiteiten voor elke dag!

Accommodatienummer: AT6571.500.1

Italië – Arvier Vakantiehuis ‘Chez Les Roset’ met 3 kamers voor 4 personen.

bergen5

Het vakantiehuis ‘Chez Les Roset’ is omgeven door bergen. Geweldige excursies beginnen hier! Wandelen door de Aosta Valley van Valgrisanche naar de Beauregard Lake of de Cognetal. Simpelweg: Dolce far niente in bella Italia.

Accommodatienummer: IT3035.12.1

Wees de eerste die dit leuk vind

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed