Familievakanties in de sneeuw!

Een gezin met kleine kinderen kiest hun ski-vakantie bestemming zorgvuldig uit. Het is belangrijk dat de kleintjes net zoveel genieten van hun vakantie als mama en papa. Interhome zet de meest kindvriendelijke ski en snowboard bestemmingen en de perfecte accommodaties voor u in de kijker voor een kindvriendelijke vakantie.

Les Deux Alpes is een bekend Frans skigebied in het Oisans gebergte. Echte sneeuwpret gegarandeerd met hoogtes van 3.600 meter en er is 410 hectare aan pistes voor ski en snowboard plezier. Het skigebied staat er bekend om een kindvriendelijke vakantiebestemming te zijn. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen hun eerste testritje in de sneeuw maken met de ‘Babysnow’. De Babysnow is een apparaat waarmee de allerkleinsten vanaf 1 jaar kunnen kennismaking met het glijden in de sneeuw. Les Deux Alpes heeft tevens verschillende ski en snowboard scholen die speciale lessen voor kinderen organiseren. Voor de durvers is er ook de Dome Robocoaster: een simulator waarin men ervaart hoe het voelt in een lawine terecht te komen of een rondje op de mini snow scooter. Verder is er een zwembad, bowling, sleeverhuur en bezoek aan een ijsgrot.

Een super Interhome accommodatie in Les Deux Alpes is La Grande Chaume. Kindvriendelijk en budgetvriendelijk!

lesdeuxalpes

Wengen in Zwitserland is een klein gezinsvriendelijk dorp en is bovendien autovrij. Het is er gezellig, ontspannen en gelegen in een adembenemend landschap voor een kindvriendelijke gezinsvakantie.

De skipistes in Wengen zijn onderdeel van de Jungfrau Region en bestaan uit 110 km. De juiste skipas geeft ook toegang tot de skigebieden van Grindelwald, Lauterbrunnen en Mürren. Wengen heeft kinderpistes evenals een schaatsbaan. The Playhouse is een Engels sprekende kleuterschool waar kinderen de hele dag kunnen spelen terwijl de ouders de pistes en het dorp ontdekken. In de Britse Ski- en Snowboard School, vinden ‘s ochtends en’ s middags lessen plaats voor kinderen van drie jaar en ouder.

Interhome stelt Appartement Fortuna voor in Wengen: een prachtig familie vriendelijk luxe complex.

wengen

De laatste kindvriendelijke bestemming die vandaag aan bod komt is Madonna di Campiglio in de Italiaanse Dolomieten.

Het resort is klein en stijlvol met meer dan 150 km pistes. Kinderen worden hier verwend met speciale ski scholen en kinderpistes en natuurlijk heerlijke pizza’s!

Interhome heeft een brede waaier aan accommodaties in de Dolomieten zoals Appartement Ciclamino. Een echte aanrader!

italy

Verder vind je ons op verschillende populaire skilocaties zoals Valais, Tirol, Villars en Chamonix.

Enjoy the snow met Interhome!

Wees de eerste die dit leuk vind

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed