Top 10 gratis Apps voor deze winter

Vergeet de ouderwetse manier om de beste afdalingen en spectaculairste routes te zoeken. Tegenwoordig zijn er diverse wintersport apps beschikbaar die het leven eenvoudiger kunnen maken. Of je nu op zoek bent naar een app die informatie biedt over routes, gave skipistes, games, of langer wilt slapen wanneer er geen verse sneeuw ligt… Hier vind je de leukste maar ook de meest handige apps voor een geweldige wintersport vakantie. Interhome heeft daarom de beste winter apps zowel voor Android als voor iOS gebruikers op een rijtje gezet! Zo kun je dit jaar zonder zorgen op vakantie gaan!

 

sneeuwhoogte in paint

1. “Sneeuwhoogte”

Deze app staat met stipt op nummer 1. Wil je ‘s ochtends meteen weten waar je het beste kunt gaan skiën dan is dit voor jou de perfecte app! Alle weersverwachtingen van maar liefst 2000 skigebieden kun je hierin terug vinden. Daarnaast kan je ook foto’s toevoegen hoe goed jij van die piste afscheurt. Download de app voor Android of iOS.

sneeuwhoogte weergave

 

I ski tracker app

2. “I Ski Tracker”

Trendy! Analyseer je eigen skidag! De app houdt je totaal aantal gemaakte km, je gemiddelde snelheid, je topsnelheid en aantal genomen skiliften bij. Daarnaast kun je vrienden toevoegen en de statistieken met elkaar vergelijken. Je locatie en je positie worden via GPS weergegeven. Download de app voor Android of iOS.

I ski tracker weergave

 

map to snow app

3. “Map to Snow”

Deze app is ideaal voor iedere gamer. Snelheid, hoogte en afstand houdt hij zonder problemen bij. Ga de uitdaging met andere gebruikers aan en verzamel de speciale pins, win leuke prijzen of krijg korting bij verschillende aanbieders van Map to Snow. Download de app voor Android of iOS.

 

snocru app

4. “SnoCru”

Check-in om te zien waar je vrienden op de pistes zijn of wil je juist nieuwe skipistes ontdekken… Deze app biedt het allemaal. Met de optie ‘Near Me’ vind je meteen de leukste après-ski feesten, restaurants en snowboard winkels. Bekijk het filmpje voor alle mogelijkheden. Download de app voor Android of iOS.

 

first tracks app

5. “First Tracks”

Wil jij als eerste op die vers besneeuwde piste staan.. of uitslapen als er geen vlokje is gevallen? Bij deze app kun je twee speciale wekkers zetten. 1 wekker voor verse sneeuw en 1 uitslaapwekker. Dit is een super app als je direct de sneeuwcondities wilt weten. Zo sta je nooit meer te vroeg óf te laat bovenaan die piste. Download de app voor Android of iOS.

first tracks weergave

 

white risk app

6. “White Risk”

Dit is de perfecte app voor wintersport liefhebbers die off-piste willen gaan! Ben jij een echte dare devil maar wil je toch veilig skiën of snowboarden dan vertelt deze app waar je niet moet wezen. De app laat namelijk alle plekken met lawine gevaar in Zwitserland zien. Download de app voor Android of iOS.

 

peak hunter app

7. “Peak Hunter”

Wil jij alle toppen van alle bergen beklimmen? Dan is dit jouw app! Log in zodra je op de top staat. De app houdt bij welke toppen je hebt beklommen en welke andere er nog zijn. Handig aan deze app is dat hij geen data verbruikt maar alleen gebruik van GPS maakt. Zo vind je meteen je mede ‘peak hunters’ en kun je jouw leukste foto’s delen. Leuk weetje: je kunt coole prijzen winnen en je helpt mee om de database te vergroten door het delen van jouw berg ervaring. Download de app voor Android of iOS.

peak hunter weergave

 

snowciety app

8. “Snowciety” – (alleen voor Android gebruikers)

Snowciety is dé app voor de wintersport liefhebber. De app registreert tijdens het skiën waar je bent geweest en houdt de afstand, duur en snelheid bij. Zo kun je ook de exacte positie van je vrienden terugvinden. Download de app voor Android.

 

ski the world app

9. “Ski the World”

Vul je skigebied in en vindt alle informatie die je nodig hebt voor een zorgeloze wintersport vakantie. De app biedt informatie over meer dan 2000 skigebieden, zo vind je er alle informatie over skigebieden, liften, ticketprijzen, het weer en live webcam beelden waardoor jij een fantastische tijd beleeft. Download de app voor Android of iOS.

 

ski challenge 16 app

10. “Ski Challenge 16” (alleen voor Android gebruikers)

Deze app is een must have voor iedere gamer. Zo kun je alvast oefenen voor het echte werk. Met deze app waan je je in een echt winterwonderland en race je zo van alle skipistes af. Diverse weerseffecten zorgen voor de uitdaging. Weten welke mogelijkheden er nog meer zijn, bekijk het filmpje. Download de app voor Android.

Heb jij al een paar leuke apps gezien die je wilt gebruiken maar nog geen vakantie geboekt? Boek dan nu uw droomchalet met Interhome.

Wees de eerste die dit leuk vind

Share on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook
Bookmark the permalink.

Comments are closed